Подаръци за малките с Mega Bloks

14:50:00

Привет отното, мили хора! Коледа наближава, както и търсенето на идеалния подарък за малките ни хора. Днес ще ви покажа веселите ни игри с конструкторите на Mega Bloks.

Преди няколко дни, нашите приятели от Mega Bloks изпратиха прекрасен подарък за Ян - комплект от кубчетата за най-малките строители. Нямаше как да не похваля комплекта!
Моят син разбира се, обожава всичко свързано със строене и събаряне.. :D Татко му не е по-далеч от него, разбира се.


Двамата прекарват много време всяка вечер след яслата, в строене на различни роботи, самолети, кули и дървета.


Самите кубчета са големи, шарени и във всякакви форми. Направени са специално за малките ръчички и развиване на цветоусещане и композиция. Ян може да строи с часове. Много занимателно и образователно занимание.


За Коледа мисля да взема още подобни комплекти, тъй като виждам, че Ян се забавлява много, брои кубчетата, казва цветовете (на английски, после превежда :D), строи ми каквото му предложа.. и разбира се е щастлив и спокоен.


Толкова си хареса подаръка, че дори искаше да спи с него. След дълъг спор и обяснения, разбра. че конструктора не е удобен за спане, а само за игра.. Не знам колко от вас са се опитвали да спорят с 2 годишно, но си е голяма борба! :D

Ще ви покажа още два лични фаворита, единия от които, може да се появи под елхата ни..

И ако наистина още не сте избрали и се чудите какво да подарите на малките си съкровища, горещо препоръчвам конструкторите на Mega Bloks! Със сигурност няма да останат забутани под другите играчки. И освен занимание за малките си е супер игра и за големите!

Ще се радвам да споделите в коментари, ако имате такива конструктори и може да предложите още интересни идеи за строене!
Пожелаваме ви весели, топли, игриви и усмихнати празници! До нови срещи!


You Might Also Like

1 Kommentare

  1. Полезна статия! Поздравления за развитието на този сайт и много успехи с бъдещи новини

    ОтговорИзтриване